HOME     WIE ZIJN WIJ?        MESSENTIALS

®

   BEHANDELING        NIEUWS       BEREIKBAARHEID OV       TARIEVEN/VERGOEDINGEN
 
 


   Wilt u een afspraak maken? Bel: 033-4750206 of stuur een email naar: info@praktijkvanessen.nl

VAOG
Vereniging van Artsen voor Orthopedische Geneekundehttp://www.orthopedischegeneeskunde.nl
http://www.nmtn.nl/http://www.nmtn.nlshapeimage_4_link_0
Nog meer links

M.W. van Essen, arts (BIG reg. nr. 69020901701)

             Kerklaan 6, 3828 EB  Hoogland

            Pastoor Hendrikspark 28, 1251 MD Laren

                

 
   033-4750206/0619532236


 

Nadat u een afspraak hebt gemaakt, wordt deze bevestigd via de email. Daarbij krijgt u een vragenlijst toegezonden welke u ingevuld meeneemt naar het 1e consult samen met evt bestaande MRI/foto’s en uitslagen.


Eerste consult:

Het eerste consult begint met een zgn. anamnese. Uw klachten worden besproken aan de hand van de vragenlijst. Daarna volgt het lichamelijk onderzoek. Als dit is afgerond is worden de bevindingen en de behandelmogelijkheden met u doorgenomen. Bij voorkeur wordt er meteen gestart met de behandeling. Duur van dit consult ± 45 min à 1 uur.


Vervolgconsult:

Bij elk vervolgconsult is het de bedoeling dat u in de wachtruimte een korte vragenlijst invult. Het is voor ons van groot belang om het effect van de behandelingen te kunnen evalueren. Hierdoor kunnen we zowel de individuele patiënt als grotere groepen volgen en analyseren. Duur van dit consult ± 30 min.


Doel is in de eerste 4 behandelingen zo snel mogelijk zicht te krijgen op de vraag of de klachten goed reageren op de behandeling. Soms is een goed resultaat snel behaald. Bij langdurig bestaande klachten kan het soms nodig zijn om meerdere behandelvormen op elkaar af te stemmen en kost het meer tijd voordat er duidelijk verbetering optreedt.

Nadat u een afspraak hebt gemaakt

Afmelden


Bent u verhinderd op het moment van de afspraak, geef dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren aan. Er kan dan iemand anders in uw plaats komen. Bovendien kunt u meteen een nieuwe afspraak maken. Bij te late afmelding wordt er een “wegblijf” tarief in rekening gebracht.